Dj gallsten

Erdoderdo

20121108-175741.jpg
Tänkte berätta lite vad jag haft för mig men nu sitter jag här med ett järnband runt magen och bröstkorgen och har fått ett massivt gallstensanfall igen. Den här gången känns det jättemycket och jag är lite rädd. Det är ganska likt känslan av att ha fått ett slag i magen eller ramlat och tappat luften. Tog en Voltaren tio i sex. Borde fungera snart. Hoppas hoppas!

Den 25:e ska jag opereras. Börjar nästan längta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s