Gallstensanfallet över

Erdoderdo

20121109-085439.jpg
Det blev akuten för mig igår. Klarade inte av smärtan hemma. Fick komma in direkt och fick hjälp. De är så bra på akuten. Efter ett litet tag klingade anfallet av men jag fick vara kvar lite för observation. Jag hade snabbt fått dåliga levervärden så först ville de att jag skulle vara kvar över natten. Men sedan fick jag gå hem ändå. Jag mådde galet illa, åkte kollektivt hem i min pyjamas och kände mig ynklig. Idag är all värk borta men jag känner mig helt slut. Orkade inte gå med Alma till förskolan så hon får vara hemma och göra ingenting med mig och Ines idag.

Annonser

2 reaktioner på ”Gallstensanfallet över

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s