Fredagskvällen

Erdoderdo

20121110-080409.jpg
Efterrätten Gino

Jag hade en jättetrevlig kväll igår. Lovisa och jag möttes upp på Slussen och åkte till Riche för att äta middag. Tror det var första gången vi pratade sammanhängande utan barn (och träning) längre än en timme.

Efteråt gick vi till Pure och ett event där. Det var också roligt att träffa flera bloggkompisar. Framför allt Hanna (Hannaspringer) som jag inte tidigare mött live. Men även mer för mig kända ansikten som Linda var där och minglade loss bland smink, underkläder och menskoppar. Efter en promenad hemåt var det skönt att komma hem och sträcka ut benen. Jag var ganska trött igår efter natten innan. Idag känner jag mig återställd och båda barnen har sovit hela natten utan att vakna i deras rum (!).

Annonser

2 reaktioner på ”Fredagskvällen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s