Den trötta bloggaren utlyser tävling

Erdoderdo

Jag har visst varit lite trött på sistone, och bloggen har fått lida därefter. Om det beror på utebliven träning, min förkylning eller dåliga levervärden efter senaste gallstensanfallet vet jag inte. Kanske det bara är det nya mörkret som alltid tar lite tid att vänja sig vid? I alla fall så tänkte jag liva upp stämningen lite här med en spontan tävling!

När jag var på Underbara barns bloggfrukost för ett par veckor sedan fick alla bloggare en Kronan handtagsväska till barnvagnar. Tävlingsvinsten är alltså den här tjusiga väskan på bild nedan – och lite småplock från goodiebagen jag fick på Girls night out som Mgroup arrangerade i fredags, samt från lite övriga events (jag är ju sånt mingel-lejon nuförtin).

Om någon undrar vad JAG hade på mig i fredags så är tröjan från Hope (och BH:n från Calvin Klein, hehe). Tröjan är för övrigt från Sabina and friends. Tack Lovisa för att du länkar hit, det tickar alltid till i besöksstatistiken.

Kronans handtagsväska för barnvagnar:

Handtagsväskan från Kronan kan du alltså fästa på vilken singelvagn som helst vad jag förstår. Det finns sidofack med dragkedja och en mugghållare i den. Barnvagnsblogg skriver här om handtagsväskan, men denna är en uppdaterad version som har tryckknappar på fästena istället för kardborreband. 

Vem som hest kan tävla – du kanske vill ge bort väskan till någon som skulle behöva den?

Tävlingsfrågan lyder:

Vilken är din favoritblogg – och varför?

Obs: Det behöver definitivt inte vara min, utan jag söker snarare efter bloggtips. Samt vill gärna ge länkkärlek, såsom Alexmo är så bra på.

Ditt svar vill jag gärna ha i en kommentar här nedan, senast på måndag den 19 november. Vinnaren meddelas via epost, och alla blogglänkar redovisas i ett eget inlägg! Juryns beslut kan inte överklagas. Inga släktingar till mig får tävla.  Allt fusk kommer att anmälas. Skoja ba! Väskan är skitfin! Jag skulle själv vilja ha den men jag håller (av oklar anledning) på att sälja alla mina barnvagnar (ja jag har tre just nu).

Annonser

18 reaktioner på ”Den trötta bloggaren utlyser tävling

 1. Alltså. Det var en väldigt fin väska, som min väldigt nyblivna mamma-väninna säkert skulle bli glad över. Favoritblogg just nu är http://ikroppenmin.blogspot.se/ Kristian är döende i cancer, och har en förmåga att skriva på ett sätt som etsar sig ända in i själen. Tävling eller ej, den här bloggen borde alla läsa.

 2. Åh, en sådan skulle jag behöva! Min favoritblogg just nu är smaskens.nu. Härlig inspiration till såväl vardag som fest. Ibland är det tråkigt att gå hemma med en bebis och bestämma vad det ska bli för kvällsmat, då är det smidigt att få hjälp via internet 🙂

 3. Kitty Jutbring bloggar på mama och jag gillar hennes blogg (kanske framför allt henne). Kanske inte världens mest uppdaterade men kul inlägg. Hennes satans så händiga kille syr bland annat ett babynest till kommande bebisen. Så nepp, inget träningspepp alls, men det vill man ju inte ha alltid!
  http://blogg.mama.nu/kittyjutbring

  http://blogg.mama.nu/mamonymus är oxå kul ibland, men nu är uppdateringarna lite dåliga. Jag kom in dit när jag googlade lite om ekologiska leksaker och har hittat lite bra lästips.

 4. Åh, en sån väska skulle jag verkligen behöva. Jag är en sån där tjej som inte kan ha handväska utan lägger allt i fickorna istället och då vore det väldigt skönt med en vagnväska att lägga det i istället som man dessutom enkelt kan ta av om man måste in någonstans och inte kan ta med vagnen.
  Eftersom alla andra verkar tipsa om andra bloggar vill jag passa på att tipsa om min egen:
  http://sarahaxelsson.bloggplatsen.se/ den handlar till största delen om mig och min familj, men det finns även lite tips och idéer på pyssel man kan göra själv och med barna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s