Veckan som kommer – träning

Träning

 

20121112-200306.jpgMindre party och mindre gallsten (hoppas jag) denna vecka som kommer. Jag hade tänkt gasa järnet med träningen före min operation den 29 november. Nu är jag lite krasslig så vi får se hur det går med det.

  • Imorgon ska jag hälsa på Lofsan på Rosa Skrot för första gången. Jag förtränger en viss snorighet, kände mig helt bra på dagen idag och lite krassligare nu. Hoppas så att det är borta imorgon bitti. Då är det en hel vecka sedan jag tränade. Vojne vojne.
  • Onsdag har jag fått en plats på Casalls T.O.D-träning genom Sparkibaken.se. Det blir hemmaträning och pulshöjare, låter perfekt för mig. Ska passa på att ladda ned Casalls T.O.D-app innan jag går dit också så att jag har lite koll. Roligt!
  • Förhoppningsvis blir det sedan träning med fokus på tungt fredag och söndag. Mina vanliga bakböj, pressar och marklyft.

Min vardagsmotion är en i princip daglig timme med vår hund. Idag gick vi 90 minuter. Så har det sett ut i snart tio år.

Såhär brukar min lilla plan se ut i huvudet varje vecka. Sen kommer förkylningar, sjuka barn, oväntade händelser och det vi kallar LIVET emellan. Men vet ni? Då finns det hemmaträning att göra. Så himla smart va!

Knus.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s