Bästa barnvakten och snurrig natt

Erdoderdo

20121115-111102.jpg
Såhär kul hade minsann Ines igår när jag var och tränade. Bästa farmor passade barnen. Jag lämnade dem i sämsta status två ungar kan vara i; den ena grinig efter förskola och den andra som sovit för lite på dagen och helst skulle hållas vaken tre timmar till (den är aldrig kul). Farmor klarade det med bravur, förstås, och Ines hade somnat vid sju. Vi har ingen farfar eller morfar till våra barn och det är ett ganska tufft jobb att passa ungarna för en person. De har så olika önskemål och intressen, är ju tre år emellan och det Alma vill ha feedback för och göra kan inte Ines vara med på och vice versa. Kan inte med ord förklara hur tacksam jag är att ha familj som hjälper till på regelbunden basis. Alla har inte det.

Natten blev lite snurrig då Ines skrek vid tre och hade tagit av sig sin blöja och kissat ner hela sängen. När allt var bytt och fixat vaknade Alma och ville ha vatten och hålla handen. Jag somnade i hennes säng och vaknade sedan av tvättmaskinen 5:15 som min kille av någon outgrundlig anledning programmerat att starta då. Stängde av den, åter till vår säng, och var mycket glad då Ines sedan sov till 7:40.

När hon nyss skulle förmiddagsvila och jag la henne med en flaska stökade hon såpass mycket att jag gick in igen. Hon hade då dragit av nappen på sin flaska och hällt ut hela innehållet i sängen. Blöt säng, igen, och vi fick göra om allt en gång till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s