Ibland äre bara å gört

Träning

20121116-094154.jpg
Idag är en sån dag där min kropp säger att den vill stanna hemma på förmiddagen. Men där hemma väntar ett världskrig av stök och för att ta itu med det krävs energi. Det får jag av att träna. Idag väntar knäböj, back squats i vecka ett av min andra Wendler-cykel. Jag ändrade en inställning i appen att runda av med fem kilo istället för ett och plötsligt såg siffrorna lite mer tilltalande ut. Mina armar känns fortfarande som att de vill vara i 90 graders vinkel efter pullupsen i tisdags. Därför blir det nog inga pressar idag. Kanske.

20121116-094756.jpg
Här är förresten en riktigt bra artikel om kolhydrater och träning, om hur det påverkar kroppen. Trodde aldrig jag skulle länka till Arnold Schwarzenegger men here goes. (OBS inte han som skrivit.)

Annonser

2 reaktioner på ”Ibland äre bara å gört

    1. Den heter 5-3-1 och bygger på Jim Wendlers styrkelyftsprogram. Du kam googla Jim Wendler. Det går ut på att man ökar sitt RM 3% varje cykel. Men den finns tyvärr inte att ladda ner i Europa just nu. Vet ej varför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s