Och vinnaren är… – och länkar!

Erdoderdo

Vad svårt att kora en vinnare (här är tävlingen) bland alla länktips. De flesta faktiskt nya för mig – himla kul. Men en måste det blir och det blir Elisabeth McCann som tipsade:

”Min favoritblogg just nu är Kris Karlssons. Han är nybliven pappa och bor just nu i England. Han har haft en hemsk barndom med misshandel och ett förflutet i en nedbrytande sekt. Nu försöker han få ihop sitt livspussel… Han skriver oerhört bra. Född att bli författare.”
http://kriskarlsson.com/

Kul med en föräldrablogg skriven av en man och som dessutom har en viktig historia att berätta. Tack för tipset Elisabeth!

FLER LÄNKAR:

”Min favvoblogg just nu är Kakan Hermanssons. Älskar Kakan. In och läs!”

http://nojesguiden.se/kakan

;

”Favoriten är http://trendotraning.se/ härlig fyrabarnsmor som älskar träning, familj, arbete och ”må bra” aktiviteter. Inspiration och glädje vareviga dag. Om jag ändå hade sådan energi :)

”Min favvo är http://www.hippson.se/blogs/VeterinarStudenterna/index.htm . Kanske ointressant för de flesta med för hästägare väldigt lärorikt :)

”Min favoritblogg är egoinas.se. Härlig ung tjej med mycket självdistans och humor!”

”Favoritblogg just nu är http://ikroppenmin.blogspot.se/ Kristian är döende i cancer, och har en förmåga att skriva på ett sätt som etsar sig ända in i själen. Tävling eller ej, den här bloggen borde alla läsa.”
”Åh, en sådan skulle jag behöva! Min favoritblogg just nu är smaskens.nu. Härlig inspiration till såväl vardag som fest. Ibland är det tråkigt att gå hemma med en bebis och bestämma vad det ska bli för kvällsmat, då är det smidigt att få hjälp via internet :)

”Underbar tävling, men jag vill inte heller vinna den (var där så jag fick också en och även på Girls Night out :) ), men jag måste ju ändå tipsa om min egen blogg ;)

http://frup.gblogg.se/

”En favorit som jag tror du skulle gilla – om du inte redan läser – är Beatatjata. Träningsinspiration och stor humor, bästa kombon!”
http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/

”Kitty Jutbring bloggar på mama och jag gillar hennes blogg (kanske framför allt henne). Kanske inte världens mest uppdaterade men kul inlägg. Hennes satans så händiga kille syr bland annat ett babynest till kommande bebisen. Så nepp, inget träningspepp alls, men det vill man ju inte ha alltid!
http://blogg.mama.nu/kittyjutbring

http://blogg.mama.nu/mamonymus är oxå kul ibland, men nu är uppdateringarna lite dåliga. Jag kom in dit när jag googlade lite om ekologiska leksaker och har hittat lite bra lästips.”

”Bra blogg: http://samtalmedgud.wordpress.com/
Den har ingenting med gud som sâdan att göra, men K skriver inspirerande om vägen ur en skilsmässa, livet med barn och sökandet efter sig själv. Daily read.”

”Eftersom alla andra verkar tipsa om andra bloggar vill jag passa på att tipsa om min egen:
http://sarahaxelsson.bloggplatsen.se/ den handlar till största delen om mig och min familj, men det finns även lite tips och idéer på pyssel man kan göra själv och med barna.”

”Vill tipsa om en blogg som heter http://queenofkammebornia.se, en kvinna som skriver så vackert om livet.”

”Jag tycker om bloggen: Fru W piffar med prickar. http://wallerbert.blogspot.se/ En lättsam blogg om inredning och mode. Inget avancerat, inte långa inlägg. Lite lagomt av allt.”

Kul det blev med alla länkar – det här gör vi om snart va?!

Annonser

5 reaktioner på ”Och vinnaren är… – och länkar!

 1. nej men vad himla roligt! tackar Elisabeth. och tack kära ”blogginnehavare” för att du valde min blogg 🙂

   1. har läst en del i din blogg och gillar vad jag läser. rakt och personligt. som en blogg ska vara. verklig.
    visade den också för min flickvän som också gick igenom en liggande graviditet med en ovanligt slitsam förlossning. 7 mån senare kämpar hon fortfarande med att komma igång, hon har precis börjat träna igen och det är tungt!

   2. Det ÄR tungt när man haft en jobbig graviditet och förlossning. För mig fungerade det att ha mål och delmål, på vägen. Och att ta hjälp! Tack för att du gillar min blogg, din är också inlagd i min RSS-läsare nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s