Kvällens hemmaträning

Träning

20121121-215801.jpg
Först gjorde jag detta. Använde min gymboss-app och satte den på 6 stycken 45-sekundersintervaller, med 15 vila mellan varje. Sedan repetera tre gånger = 18 minuters träning.

Jag har ju ingen medicinboll eller några hantlar så en hel T.O.D funkar inte (än) hemma för mig.

Efter det kom jag på den smarta idéen att filma en amrap (så många rundor som möjligt på tid) på tio minuter. En eloge till er som filmar er själva alltså. Och då har jag till och med jobbat som filmare en hel del kan tilläggas. Ljus, ljud, bildinställning – det är ju omöjligt att få till med sig själv i bild också. Shit. Och sedan klagade Youtube på att jag hade Kelis Milkshake på utan att ha upphovsrätt till den. Så äsch. Ni får nöja er med de här stiliga bilderna, och lika bra är väl det?

20121121-220248.jpg

20121121-220302.jpg
Uppgiften var att göra så många rundor som möjligt under tio minuter av:

10 svingar
10 goblet squat
10 armhävningar

Jag gjorde fyra hela rundor (med 16kg kettlebell) plus 10 svingar och 10 squats. Det var jobbigt. Och det var bra att filma, för mig själv. Chest up! (Ass out är inget problem för mig).

Hur många rundor gör du?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s