Ingen ork – dagens träning och att lyssna på kroppen

Träning

Idag fick jag avbryta träningen för att Ines hade gjort nummer två på MiniSats och var inte så glad. Men lika bra det för jag kände mig inget bra i kroppen idag. Har haft dålig ork de senaste tre passen, ingen energi och tvivelaktig teknik. Så idag tog jag beslutet att hoppa söndagens träning för Ung Cancer. * Insert ledsen gubbe.* Måste lyssna på kroppen lite och se vad den vill.

Jag värmde i alla fall upp med två bra övningar i intervaller om 45 sekunder: svingar och marklyft med burpee+pushup med kettlebells. Den sista övningen gör jag såhär: två kettlebells på 24kg (valfritt såklart) placeras på golvet. Ta tag i dem, gör ett burpeehopp ut, en armhävning (med händerna på kettlebellsen, hoppa in och gör ett marklyft med dem i varsin hand. Förklarade jag vettigt?

Efter det gjorde jag femmor i marklyft, 40, 50, 60, 70 kg. Sedan fick jag inte upp 80 kg! Jag brukar göra femmor på tyngre så jag blev lite förvånad. Vad händer med kroppen? Är det stress, sömn, livet, levern? Hann inte fundera mer eftersom jag fick hämta kidsen. Vilar mig i form tills vidare. Lite deppigt känns det allt.

20121123-133639.jpg

Här är deadlift burpees med kettlebells fast utan pushup:

Annonser

En reaktion på ”Ingen ork – dagens träning och att lyssna på kroppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s