Söndagsut

Erdoderdo

20121125-162745.jpg

20121125-162736.jpg
Jag har vilat lite från sociala medier i helgen. Läst bok, hängt med familjen på bibblan och fikat. Nu drar jag ut en sväng med en kompis. Med mig har jag en fin tygväska från Norrback som jag fått av min nya kompis. Fick en tröja också. Vilken lyx – med nya kompisar framför allt! Som är både smarta och snygga! Jag är lite sugen på att se Argo på bio. Assflecks nya. Allt verkar bra med den förutom Bens nya peruk. Någon som sett?

Edit: Ben Assfleck – ett av de bästa South park-avsnitten.

Annonser

2 reaktioner på ”Söndagsut

  1. Haha! Ben ser nästan ut som Adam Sandler i filmen ”Don’t mess with the Zohan”! (Som för övrigt är en helt galen feelgood-film när man är sådär härligt trött och utslagen så att fnittret bara bubblar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s