Dagens träning rörlighet och TRX

Träning

Vi tog det lite lugnt idag och fokuserade på rörlighet och korsetten inför min operation. Rörlighet är verkligen något jag behöver lägga mer fokus på och att få in ett sådant pass hemma borde ju inte vara så svårt. Jag har Casalls multi-träningsband hemma och ska träna mer med det.

Lovisa filmade när jag tränade på enbens-knäböj (pistols) i TRXen.

Som man ser i filmen så lyckas jag inte sträcka andra benet rakt när jag vinklar höften rakt. Något att öva på helt enkelt. Trx är så häftigt för det ser så lätt ut men det kniper rejält i musklerna och känns också mycket efteråt.

På torsdag ska jag vara färdigtvättad för operation kl sju på morgonen. Får se när jag träningssvettas nästa gång!

Annonser

4 reaktioner på ”Dagens träning rörlighet och TRX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s