Sista träningspasset på ett tag

Träning

Kan vara världens tråkigaste utsikt

20121127-091657.jpg
Idag ska jag träffa Lovisa på Rosa skrot sista gången innan min gallblåse-operation på torsdag. Sedan får vi se hur lång tid det tar innan jag kan träna som vanligt igen. Inga lyft på två veckor, men hur länge innan jag kan lyfta tungt vet jag inte.

Men det får väl bli min nystart, min nya challenge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s