Vilar

Erdoderdo

20121130-194941.jpg
Jag är hemma hos min mamma och vilar upp mig efter operationen. Jag är ganska hängig och små barn brukar inte ha koll på sånt direkt.

Jag har fyra små hål på magen där de opererat mig. Läkaren som skrev ut mig idag sa att det var lätt att operera mig för att jag var i så bra form, han behövde därmed inte skära så mycket inne i mig. Tyvärr tappade de bort mina stenar på uppvaket så jag fick aldrig se dem. Men de var färre nu än i september då jag gjorde ultraljud så kroppen har tagit hand om dem själv, antagligen under alla anfallen jag haft efteråt. Men doktorn sa att en gallblåsa som börjat tillverka stenar kommer fortsätta med det så det var absolut en nödvändig operation ändå.

Jag är rätt groggy fortfarande, kanske efter narkosen, och det stramar i magen. Men okej ändå. Undrar om det känns så här efter ett kejsarsnitt? Längtar efter mina skruttar där hemma, men de har det bra med pappa och har bakat pepparkakor med farmor idag.

Det var det hele.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s