What’s cooking?

Erdoderdo

20121203-181408.jpg
Här händer inte så mycket. Jag mår helt okej faktiskt och jag har bara lite ont i hålen i magen när jag skrattar eller böjer mig. Idag gick jag en sväng runt kvarteret också. Det blir bra det här.

Har spenderat dagen med att rensa i barnens rum. En sopsäck med skräp och en full med leksaker som jag tänkte lämna till MiniSats i Sickla som har en julinsamling till barn i Sverige i samarbete med Röda korset. Alma ska också välja ut saker att skänka till barn ”som inte får några julklappar” som hon säger. Fina.

Min fina kompis Diana kom hit också. Hon har precis gått på havandeskapspeng från jobbet inför bebisen som är på väg och har gravidpysslat ett par hörlurar till mig. Snälla fina! Själv prackade jag på henne min älskade vinterrock från Strayboys som jag överanvänt. Gick precis att stänga på maggi.

20121203-181953.jpg

20121203-182013.jpg
En dag i återanvändningens tecken helt enkelt.

Annonser

2 reaktioner på ”What’s cooking?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s