Jag känner livet i mig

Träning

Idag var Ines hos farmor och jag frågade Alma om hon ville åka med mig med leksaker till Röda korset och barn i Sverige (julklappar). Vi åkte förbi min syster och hämtade leksaker där också – en full Ikeakasse och en halvfull sopsäck fick vi ihop.

20121204-155748.jpg
Sedan shoppade vi lite (haha ut och in – lite varma sockor och sånt) och åt lunch på Dieselfabriken i Sickla. Väldigt mysigt att hänga enbart med stor-barnet ibland.

Jag har mer och mer energi och snart möblerar jag väl om här hemma. När jag inte tränar märker jag hur dampig jag är och att jag måste röra mycket på mig för att må bra.

Läste precis att Cecilia Blankens gjort ett av min killes lunchpass på sitt gym. Ett typiskt lunchpass-upplägg på Prana & Spa, Surbrunnsgatan 32 i Stockholm. Check it out! Det finns lunchpass och lite längre fyspass varje dag, perfekt för den som jobbar i stan. Konceptet fungerar för alla.

Annonser

3 reaktioner på ”Jag känner livet i mig

  1. Alltid är det något som vinner på att träningen måste ligga år sidan. Pga förkylningar och diverse skiner snart hemmet som en gnistrande stjärna och barnen får uppleva den kreativa sidan hos mamman 🙂 Skönt att höra att du känner dig bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s