Nya träningsbrallor

Träning

Vad tänker jag på och längtar mest efter under min gall-rehab? Work out så klart. Träna. Skutta, lyfta, svetta, hoppa. Get [insert Arnold Schwarzenegger-röst:] perfectly pumped up.

20121204-185055.jpg

Jag läser i träningsgruppen på Fejan så ögonen blöder, tvättar ikapp alla denna familjs träningströjor, läser på nätet om bästa tipsen för utomhuslöpning etc etc. Är mycket glad över att kroppen verkar läka som den ska och längtar efter att komma igång igen.

Förra gången jag träffade Lovisa hade hon på sig ett par så snygga träningsbrallor. Från Röhnisch. Jag förhörde henne om dem och bestämde mig för att köpa dem i operationspresent till mig själv som en get well-morot.

Häromdagen hade Röhnisch 20% i sin julkalender och jag slog till. De kom hem på momangen! Brallsen är supersköna och jag kommer nog använda dem en hel del hemma också.

Annonser

2 reaktioner på ”Nya träningsbrallor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s