Insnöad

Erdoderdo

20121205-170655.jpg
Idag fick Stockholmarna en väderchock som hette duga. Vem har inte överösts av uppdateringar om storm och snö idag i sociala medier? Det enda roliga med att gå ut är att jag får klä mig som en Teletubbie då. Flera har frågat varifrån min halsduk kommer och den är från Barts. Mössan med. Jättefina grejer har de, kolla in Nowe.se

Det var undantagstillstånd på förskolan idag till och med, halva personalstyrkan är kräksjuka stackare. Alma fick vara hemma. Kanske imorgon med om det behövs. Vi hade tur och fick besök av Sixten och Baxter som varit på studiebesök på mammas jobb nära oss. Stackars Lovisa blev insnöad och fick som tur var hjälp av en man på gatan att gräva fram bilen på väg hem.

20121205-171303.jpg
Tyvärr grät, skrek och bråkade mina barn hela tiden de var här, och hunden gnällde, men jag är så glad att vi fick lite sällskap denna ovädersdag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s