Hemmatorsdag

Erdoderdo

20121206-122554.jpg
Alma skrev sitt första kärleksbrev igår. Hon är så rolig. Sedan snabba kast: grät sig till sömns över döden. Att hon ska dö, att morfar är död, att farmor ska finnas för alltid men inte jag, och så vidare. Hon funderar så mycket över saker, min fina fyraåring. Universum, livet, insidan på jorden och hur saker fungerar.

20121206-122828.jpg
Glömt att ta in cykeln tyvärr. Hur ska jag ens få in den från uteplatsen? Alma är hemma från förskolan idag med. Om vi kan undvika kräksjuka gör jag gärna det då vi spenderat två gånger på sjukhus med dropp för Alma när hon var bebis. Ines har ju inte haft det än men det kommer väl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s