Mest länkade fitnessbloggarna enligt Twingly report – och jag är med

Träning

Twingly är ett företag som jobbar med bloggrelationer och länkar. Då och då gör de neddyk i bloggosfären och släpper statistik kring hur det ser ut och vad det bloggas om. Twinglys VD Peter Blaha har också en blogg som handlar mycket om träning (rugby och mycket crossfit) som du kan läsa här.

logotype_twingly_1_medium

Idag presenterade Twingly sin fitness report, där de redovisar de 25 träningsbloggare som fått mest länkar under det senaste halvåret. Och vem tror ni hamnade på 25:e plats? Eder ödmjuke. Jag skulle tippa att det handlar om mina hemmaträningspass som varit väldigt poppis. Även om jag inte ser mig som en fitnessbloggare direkt!

Till exempel mitt 300-pass.

Eller 400-passet.

Eller ett kettlebellspass.

Under taggen hemmaträning här under hittar ni fler av mina pass. När jag nu återhämtar mig från min gallblåseoperation får jag inte många länkar vill jag lova, haha. Eller läsare. Ni kommer väl tillbaka snart hoppas jag?

Den bloggare som fått mest länkar i fitness-rapporten är Terese Alvén – Spark i baken.

Hela rapporten hittar du här (obs pdf)!

Last but not least / Clara

 

Annonser

8 reaktioner på ”Mest länkade fitnessbloggarna enligt Twingly report – och jag är med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s