Hitta Nemo och maskeradpyssel

Erdoderdo

20121208-092707.jpg

20121208-092719.jpg

20121208-092727.jpg

20121208-092737.jpg
Igår spenderades eftermiddagen i Sickla köpkvarter för att köpa pyssel till att göra egna maskeraddräkter till Hitta Nemo 3D som vi ska se idag med Almas kusin. Alma och kusin Mila vill vara Doris. Först skulle de vara hajar men Doris it is. Jag sätter mitt hopp till att Milas mamma är bättre på sånt här än vad jag är. Tillsammans har vi skaffat kartonger, tyg, konfetti, färg och lite till. Alma är sjukt peppad och har klämt på pysselpåsen som om det vore julafton.

Vi drack smoothie som vanligt på Naked juicebar i Sickla. Ines får en liten och sedan dricker jag upp den. De har bra ingredienser och man kan få med eller utan yoghurt, och helt ekologisk om man vill.

Spark i baken-Terese har sammanställt en lista på alla 25 bloggar som är i topp på Twinglys fitness report. Här hittar du den! Några nya för mig att lägga till i readern.

Någon som vet vad kejsarsnittade/bukopererade brukar börja med för träning? Jag känner att jag gärna skulle göra något hemma snart, som inte belastar buken. Kliar i kroppen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s