Netflix, on demand och play

Erdoderdo

Vi har digitalteve med massa kanaler och on demand som vi aldrig kollar på. Den som tittar mest på teve är Alma och då är det Barnkanalen som gäller.

Nu har vi också Netflix som ju är grymt, men även där är det mest Alma som tittar. Hon hällde ett glas vatten på min dator för ett tag sen (en MacBook Pro från 2009) och jag har inte kommit mig för att skicka den till verkstaden som försäkringsbolaget hänvisat mig till. När det problemet är löst finns en risk att jag stannar i sängen i en vecka och klämmer teveserier.

20121208-184532.jpg
Inatt sänds Ufc från Seattle, med vår svenska största fighterstjärna Alexander The Mauler Gustafsson. Det streamas på CMore men tydligen inte på teve eller i ComHems PPV-utbud. Så när vi efter sex månader med on demand-box ville kolla på något på teve så gick inte det.

Det här med teve och … tablåer börjar kännas väldigt passé eller vad tycker ni?

Annonser

4 reaktioner på ”Netflix, on demand och play

  1. Absolut. Alldeles för dyrt med tablå-tv, och kabelbolagen försöker desperat kränga sina paket. De känner nog att de är på väg att förlora fighten mot de olika streamingbolagen.

    Det som känns som ett problem nu är bara att ingen har ”allt” som man ofta får känslan av med Spotify (jag vet att det är långt ifrån allt där, men de flesta av oss kan ha endast Spotify och nästan aldrig sakna något).

    Tv och filmbolagen ligger ju ljusår efter musikbranschen i rättighetstänket, bara det här att Netflix inte kan ha samma utbud i USa-version som i svensk, det är synd eftersom deras syfte ska vara att motverka piratnedladdningen… de hänger inte riktigt med utvecklingen trots att det nu görs seriösa försök med aktörer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s