Överraskningsfest på Taverna Brillo

Erdoderdo

20121216-111853.jpg

20121216-111902.jpg

20121216-111909.jpg
Värdelös på att fotografera som vanligt så jag snodde de bilder som fanns från andra. (Och clutchen med springbookpäls som jag lånade från Sabina and friends).

20121216-112138.jpg
Det hela blev väldigt roligt då min kille gärna ville åka tidigt till restaurangen. Och jag blev ju nervös att alla som skulle överraska skulle komma efter oss och bli upptäckta. Jag försökte dra ut på tiden men vi hamnade ändå tidigt i en taxi och jag hets-smsade med Diana som då ringde restaurangen och förvarnade personalen att de skulle dra ut på tiden och bjuda oss på ett glas i baren så länge. Vår kompis Victor som är kökschef på Taverna Brillo bjöd med oss ner i köket och visade köttgrytor och maskiner. Till sist hade alla som skulle komma, de tolv närmsta, kommit och vi kunde gå in och träffa dem. Det hela blev väldigt lyckat. Victor skickade in urgott käk hela tiden; först fantastiska pizzor (musslor, tryffel, koriander, lagrad Svecia mm) och sedan små smörgåsar med pumpa, grillad råbiff, krabba. Sedan pasta, kalvkött, lamm, marulk, sill, broccoli. Gå dit och ät! Det är (tror jag) Stockholms största matställe med en marknadsdel, ett bageri, en deli och restaurang. Och flera barer. Opretentiöst och supergott. Och massa god dricka. Så kvällen blev ganska ung. Kidsen sov hos bästa farmor som bastat och badat och lekt. Bästa kvällen!

Annonser

6 reaktioner på ”Överraskningsfest på Taverna Brillo

  1. Snodde helt fräckt den översta bilden på lillebror. Flabbar in den på G+, det är ändå ingen som använder det, så han kan vara lugn.

    Hoppas att ni inte är allt för bakis – det är läbbiga grejer.

  2. Vilken fantastisk kväll, och oj vad sugen jag är på taverna brillo – känns som största krog-snackisen i stan för tillfället, måste verkligen testa så snart som möjligt.
    grattis till din kille när jag ändå är på kommentarssvängen 🙂 För att han fyller år alltså, inte bara för att han har en så snäll tjej som styr upp sånt där. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s