Dagens träning och medicinkrig

Träning

20121219-204931.jpg
Tog Ines i Manducan, Alma i pulkan, hunden i andra handen och maten vi handlade på ryggen. Svettigt och tungt och roligt. Snacka om multitasking.

Sen det där med flytande Kåvepenin tre gånger om dagen i tio dagar.

20121219-205213.jpg

Annonser

3 reaktioner på ”Dagens träning och medicinkrig

  1. Usch usch, stackars liten :(. Nej – man måste inte äta penicillin mot svinkoppor. Vi har just haft en period på ca 12 dagar med svinkoppor hos vår femåring. Bara han som drabbades, och det enda vi gjorde var att vara noga med hygienen, bytte lakan och handduk varje dag, spritade hela tiden och var noga med att han inte kliade sönder och pillade på sina blåsor. Det var rådet vi fick från apoteket och sjukvårdsupplysningen.
    Hoppas det går fort över!

  2. Skit oavsett, krya!!!

    Vi (eller ja Stella alltså) har haft svinkoppor, det var mer som ett isolerat område med mindre prickar som såg lite infekterade ut. Vi började med huskurerna på råd av läkare http://stellabystardust.wordpress.com/2010/06/25/impetigo/ men det blev antibiotika (flytande alltså) innan det var borta. Vi har ju haft friska barn i tre vardagar, sååån lyx. Idag kör vi lite sjuka igen. Härliga tider. Kan vi bara stryka den här november och december ur minnet sen??!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s