Sjukpyssel

Erdoderdo

20121219-130335.jpg

20121219-130342.jpg
Läkaren idag var övertygad om att Alma har vattkoppor. Som hon redan haft i januari i år. Men ett halsprov visade också på streptokocker. Så om utslagen torkar ut om en vecka så är det vattkoppor också, går det bort snabbare är det en effekt av streptokockern. Vår husläkare sa att vattkoppor är lurigt, och att vissa kan få det flera gånger. Och att forskning inte lyckats visa något samband med bältros, men att allmänläkare ofta ser mor- och farföräldrar som kommer med bältros i samband med barnbarnens vattkoppor. Och så var det för oss i januari, då fick stackars farmor bältros. Vi får la se. Undrar mest hur vi ska få i världens envisaste barn medicinen. Godismuta funkar icke.

Alma har lite syjunta så länge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s