Return of the mac – gymcomeback

Träning

Det var med ett leende på läpparna jag idag sprang på löpbandet. I öronen hade jag Cecilia Blankens löplista på Spotify.

20121222-155802.jpg
Det svåraste idag var att lyssna på kroppen. Det var otroligt stor skillnad på den nämligen, nästan fyra veckor utan träning och drygt tre veckor sedan operation. Jag sprang intervaller på 13km/timmen (5:00-tempo) och brukar springa på 16, 17. Efter ungefär 18 minuter började det strama och dra inuti magen, lite som efter en förlossning för er som haft ett barn i magen, så jag varvade ned.

Sedan körde jag två cirklar triset. Provade med latsdrag och facepulls men inget med drag kändes bra i magen. Lustigt hur något som inte alls känns hemma – känner mig som vanligt – kan framträda vid ansträngning. Eller: såklart det är så. Istället blev det:

En cirkel med stående hantelrodd, en arm i taget med 10 kg hantel, bicepscurl upp till axelpress med 15kg stång, knäböj med 10kg stång. Tre varv.

En cirkel med svingar (12kg kettlebell), armhävningar och utfall bakåt, varannat ben, med kettlebell. Tre varv.

I farten:

20121222-161338.jpg

20121222-161345.jpg

Jag orkade tio (!) armhävningar per varv. Ovant, men the only way is up eller hur- ni hakar väl på? Min kille är ledig från julafton ända till den 3 januari så här ska det tränas. Känns så himla peppat!

Magen med plåster och förband

20121222-161706.jpg
Ser verkligen inte mycket ut för världen, men jag lovar att det kändes där inne idag. Ångrar lite att jag inte frågade kirurgen exakt vad de gjorde där inne.

Kolla här förresten – ett till julklappstips: hemmaträning med Lofsan.

Annonser

2 reaktioner på ”Return of the mac – gymcomeback

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s