Julafton

Erdoderdo

20121224-213323.jpg

Vår gran som Alma klätt och som inte har något på nedersta planet på grund av en lillasyster.
20121224-213329.jpg

20121224-213336.jpg
Ines somnade i selen på väg hem, mysigt.

Vi har haft en fin julafton hos min svärmor med familj, i Tallkrogen. Supertrevligt och jättefint ordnat med alla sorters mat och jag fick några jättefina julklappar trots att vi vuxna inte skulle ge några i år (det blir visst alltid så ändå). Bland annat Blundstones av min kille, lotion från L’ocitane och ett par utomhustights för träning. Lyckans ost!

Ines är i en väldigt intensiv ålder, 15 månader, och jag är lite överspänd som morsa när det finns öppen spis och trappa i huset. Hon är i den åldern (eller så är visst iaf mina barn) då hon inte sitter i sin stol mer än två minuter. Jag minns en charterresa med Alma i samma ålder som lika intensiv, att springa efter och runt runt hela tiden. Vi har alla hjälpts åt att passa henne men jag kunde visst i alla fall inte slappna av känner jag nu. Nästa jul blir nog lite mer fridfull. Men oj vad 2013 kommer bli bra, det känns i magen. God jul!

Annonser

2 reaktioner på ”Julafton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s