En torsdag som känns som en söndag

Träning

20121227-220458.jpg

20121227-220528.jpg
Ines som älskar att diska. Alma som fått en fin klänning och leggings av mormor och farmor.

20121227-221304.jpg

Jag var idag sugen på att kolla in nyfixade Crossfit-boxen på Sats Regeringsgatan. Kommer den MacDonalds-fiera Crossfit-konceptet? Kommer möjligheten att träna CF på Sats dumpa priserna? Känns det lika familjärt som en vanlig box? Kommer det bli mitt nya lunchträningsgym, då det också ligger nära Stureplan? Frågorna var många. Och jag fick supertrevligt sällskap i form av Lovisa och hennes trevliga syrra Agnes som hakade på.

Vi passade på att köra lite med några av de saker som inte är så tillgängliga på övriga Sats; ringar (toes to rings) och apklättrade i takstege. Sedan körde vi också pullups med gummiband och snakerope. Jag testade att göra några femmor marklyft med 60 kilo också och det kändes bra men inte alls lika lätt som för sex veckor sedan. Jätteroligt och skönt myspass som en löpare skulle ha sagt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s