Några snabba om 2012

Erdoderdo

Det bästa:
Nya vänner. Och träningen. Vissa nya vänner fann jag genom träningen, flera av er finns i länklistan.

Det värsta:
Världens krig och i Sverige detta med rasismen och främlingsfientligheten som skrämmer mig och känns extra nära nu med sociala medier. Att jag har ”vänner” på Facebook som gillar statusar och sidor som handlar om att ”det får vara nog med censur” och att vi ska bevara ”svenska traditioner” (Lucia och Kalle Anka) gör mig mörkrädd. Gemene man är nog mer rädd och konservativ än jag trodde. Detta tar kanske priset?

20121229-203800.jpg
Ang Kalle Anka-klippen.

Det jag inte såg framför mig i början av året:
Att vi skulle ha två barn som delar rum och som i detta nu ligger och viskar med varandra (den ena kan dock ej prata) istället för att somna. Vår nattning är numer ”Godnatt, tyst och sov nu”. Spädbarnstiden har aldrig varit min grej (för ängslig, för dålig kommunikation) och det är så roligt att se syskonparet utvecklas ihop. Idag sa Alma: ”Mamma, jag älskar Ines”.

Störst pepp inför 2013:
Jobba, ha lite mer gurish, göra BRA projekt, träna HÅRT, ej ha gallsten, hänga med vänner, gå på AFTER WORKS etc. Sociala året. Ser fram emot att träffa min bästa väns bebis också, några veckor kvar. Samt lyfta över 100kg.

(Jag har sagt flera år i rad: mer pengar nästa år men det har väl gått sådär)

20121229-204427.jpg

Syskonmys och vattkoppor

Annonser

3 reaktioner på ”Några snabba om 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s