Januari 2012

Erdoderdo

20121231-175935.jpg
1 januari 2012

Jag började kika tillbaka på 2012 som många andra bloggare. Men ska inte tråka er med det. Januari 2012 var en månad som det hände mycket för mig. Jag och pappan började dela föräldraledigheten varannan dag, så jag jobbade 50%. Och jag började träna. En gång i veckan med Lovisa. Och Ines fick sin första öroninflammation. Det var rätt kämpigt. Det var tungt att inte sova, försöka orka med att lyfta vikter och ha koll på allt hemma. Jobbet var en energikick och träningen gav mig blodad tand. Hoppas 2013 och att jobba heltid ger mig lika mycket ny energi och att vi slipper fler sjukdomar. 2012 var också året då jag gick från runt 500 läsare i veckan till 1500 och ibland fler. Ni gillar att läsa om träning har jag märkt! Och fina Sara Tilling som jag också fått äran att träffa en hel dag och kväll – du har varit bäst på att kommentera här. Mer Sara och Clara nästa år! Kram

Annonser

2 reaktioner på ”Januari 2012

  1. Jag kommer ALLTID att kommentera hos dig. Du är ju min favorit =)
    Och som sagt. Vecka 7, 8, 13 eller 14 har jag planer på att komma upp. Då ska vi snatcha!!! Om jag får en praktikplats vill säga. Och sovplast *pik pik*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s