Nyårsoufits

Erdoderdo

20121231-143703.jpg

20121231-143712.jpg
Ines höll mig vaken mellan halv tre i natt och åtta imorse. Sen sov jag till tolv. Hon har massa koppor i snippan och det är varmt och jobbigt med blöja. Flytande Alvedon spottar hon ut men äntligen fick vi tag i suppar och nu vilar hon. Själv har jag ont i halsen och öronen och missade nyårsträningen med Lovisa på Rosa skrot imorse. Som jag verkligen sett fram emot 😦

Vi har ställt in vår nyårsmiddag här, känns supertrist. Men en middag med ett gråtande, kliande barn känns inte så lockande just nu. Vi kanske får bjuda in till trettondagsmiddag istället.

Jag ska försöka klura ut lite nya träningsmål för de första månaderna på året under dagen. Och jag ska banne mig ha sockerstopp igen som förra året. Känner mig som en vandrande sockerskål och eftersom jag är allt eller inget är det lika bra att klippa kranen ett tag.

Men 2013, det kommer bli fantastiskt, det känner jag. Behövde bara avsluta det lite sjukdomsspäckat för att peppa lite extra.

Annonser

6 reaktioner på ”Nyårsoufits

 1. Usch, vad jobbigt med vattkoppor! Mina grabbar hade det förrförra vintern, och det var riktigt drygt. Har ni tavegyl hemma? Det är klåddämpande. Vi smorde även in de nedre regionerna med xzylocainsalva för att bedöva det värsta.
  Vi har en flaska tavegyl här hemma om det blir kris. Vi bor i Bredäng, och det är bara att komma och hämta! Vet hur tufft det kan vara med gråtande barn som inte kan sluta klia. :/

  Kram!

  1. Hej, jag blir helt tårögd av din varma kommentar! Vi har faktiskt Tavegyl flytande hemma. Alma är allergisk mot myggbett och brukar få ibland. Kan man ge till de små, kollar upp. Tack! Med hälsningar som dina känns allt lättare. Stor kram på dig Hanna hoppas ni har en fin kväll!

   1. Calle var drygt ett år när vi fick det utskrivet, så jag tror inte det skall vara några problem. Hoppas det går över fort och att ni får en fin nyårsafton trots sjukdom.

    Stor kram!

 2. Men oj, stackars liten… Usch, bävar för det där. Och du, god fortsättning på dig! Ser fram emot att läsa om dina träningsmål. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s