Ett tomt hörn

Erdoderdo

20130102-202202.jpg
Bara lite damm kvar.

I det här hörnet har det stått tre flyttkartonger sedan vi flyttade in här för ett år sedan. Det har stört mig något enormt. Idag plockade jag ur en av dem och ställde de andra i källaren. Samt tog ner en gästmadrass som legat under vår säng ett tag och alstrat damm. Det tog kanske femton minuter allt som allt. Snacka om världens längsta prokrastination.

20130102-202407.jpg
Vi har haft en riktigt skön dag idag, trots krassligheter. Ines kändes lite bättre efter en ännu orolig natt med 41 graders feber och stök. Ungen vaknade hela natten trots Tavegyl. De är riktiga vildar mina barn. Vi har sovit i skift i tre dagar nu, jag och min man, hoppas det var sista i natt.

Jag fick sån här nyårs-börja-jobba-studs idag och fortsatte decembers stora utrensning (skänkte massor sv kläder till Läkarmissionen nyss pga har ändrat garderobs-stil en del) och fixade de där kartongerna, barnens rum och vek massa tvätt. Vi hade en jättefin familjemiddag med SAMTAL ihop med en glad dotter som varit åter på förskolan. Vi lagade mat och plockade och fixade och var sådär synkade och effektiva som bara två kan vara. Sen har båda varit ute och gått idag för nu rycker det i kroppen efter sjukveckan. Nu ligger jag och tittar ut över ett lugnt hem som varit tevefritt hela dagen. Ikväll blir det KVARG med jordgubbar. Jag är löjligt nyårspeppad, jag vet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s