Jobba träna hämta lämna andas

Erdoderdo

Börjar jobba heltid på måndag och det känns SÅ kul! Dock är jag lite nervös. Två barn och förskola och nu även ett träningsintresse som verkligen lockar.

Jag behöver era råd, hur gör ni? Bästa vardagsknepen? Matlådor, tidsplanering, kommunikationsmöten hemma, sex-schema, morgonträning – berätta snälla!

Annonser

5 reaktioner på ”Jobba träna hämta lämna andas

  1. Tränar en kväll i veckan hemma/ute/ på gym när barnen somnat, 2 ggr lunchträninng, två ggr kl sex på morgonen när sambon lämnar på skola/dagis. Matlådor för mellis, lunch matlåda eller köps ute. Vecko matsedel för middagar hemma samt storhandlar. Ledig för sex;), familj o vänner på helgen. Jag jobbar 75%. Jag är med barnen alla kvällar o efter skola o dagis nästan alla dagar. Det som stryker på foten är umgås med vina vänner. Men nu satsar jag o mannen på after work varannan vecka en kväll. Lycka till med sin planering!

  2. Jag var livrädd i höstas. Jobba med två barn? Hur gjorde folk? Jag gick ut hårt, och förberedde hela veckans mat på söndag kväll. Kokade pasta, ägg, stekte upp kycklingfileér, gjorde storportioner av lasagne osv osv. Det underlättade såååå mycket. Men höll ungefär i två månader, sedan var vi tillbaka i snabbmatsträsket (läs snabbmakaroner och köttbullar). Viktigt att planera mycket och ofta. Inte ta dagen som den kommer, utan ha stenkoll på det mesta. Tråkigt, men nödvändigt. Lycka till! Det här kommer du fixa galant..

  3. Allt går om man vill. För mig får dock träningen inte samma utrymme som innan. Det går helt enkelt inte ihop. Inte för mig iaf. Jag prioriterar lite annorlunda än innan. Nu när jag jobbar märker jag att den 4e hörnstenen är extra viktig. Vila och återhämtning. Jag snor därför lite gymtid och lägger den på spa eller yoga i stället. Mitt tips är att alltid känna efter, våga stanna upp och inte blir stressad om du inte hinner det du planerat. Det kommer att gå galant!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s