Träning på Rosa Skrot och Gladiatorerna på Stars and stripes

Träning

Det var ett superroligt träningspass vi körde igår. Lovisa använde en app som heter Ultra Timer som hörs genom musiken och sen var hon med och körde själv – extra kul. Lisa som körde morgonpass igår beskriver samma upplägg som vi gjorde. Stationsträning med skivstång, stepupbräda, skivstångsvikter, kettlebells, hantlar i intervaller a 60-45-30 sekunder, tre varv. Svettigt värre.

20130105-091519.jpg

20130105-091539.jpg
Jag var lite orolig att jag skulle känna mig lite för krasslig för själva passet (väldigt mycket kondis) men det gick hur bra som helst och idag är alla symptom borta. Det enda negativa var väl att jag tappade en fem kilos viktplatta i huvudet när jag gjorde knäböj med benen i kors och hade den på raka armar över huvudet. Mycket öm bula idag, men jag bjuder gärna på några skratt. ”Bara du kan göra det där” suckade Lovisa.

Vi är ju ett stort gäng som hängt ihop och peppat varandra på Facebook sedan december 2011. Nu är det snart 800 i gruppen. Superkul att alla som körde igår ”känner” varandra därifrån. Internet – så himla bra även IRL. Även Linda som var lite förkyld smög in på passet och kikade på när vi körde. Misstänker att bilder kommer här senare.

20130105-091951.jpg
Efter träning och dusch och fix (vi fick även dricka serverad i isbytta av supersköna Camilla som driver Rosa Skrot) gick vi vidare till Stars and stripes på Söder där Lovisa med familj och vänner bokat bord. Vi var ett stort gäng som åt middag och kollade på Gladiatorerna på teve. Väldigt komiskt tyckte vi, och underligt tyckte personalen, att alla vid vårt bord drack läsk. Det såg ut som en mellanstadiefest.

Aniika har skrivit om kvällen här. Och jag stal bilden på Lovisa, mig och S där. Hoppas det var okej!

20130105-092554.jpg
Vi satt som på nålar vid vårt bord under hela programmet. För egen del skulle jag inte ens våga stå uppe på hängbron ovanför bassängen. Jag kan även skvallra om att flera av gladiatorerna tränar och har tränat på ProAthletics hos min kille.

Lovisa skriver om sina reflektioner här. En jättetrevlig kväll, hoppas vi gört igen snart!

Annonser

4 reaktioner på ”Träning på Rosa Skrot och Gladiatorerna på Stars and stripes

  1. Absolut ok. Jättekul att ses i fredags. Och du, lycka till på måndag! Det här kommer bli hur bra som helst. Njut nu av din sista ”föräldralediga” dag. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s