Transportsöndag

Erdoderdo

20130106-210116.jpg
Hela dagen har varit en transportsträcka för morgondagen. Jag är lite så. Handlat matlådeinnehåll, förberett jobbväskan, kläder, planerat tider med min kille etc etc. Man skulle kunna tro att jag ska åka till Alaska och jaga isbjörnar men jag ska åka till Östermalm från Hammarby Sjöstad och datajobba.

Några NU-moment har jag ändå haft idag. En riktigt snabb och skön hundpromenad i mörkret på kvällen och på dagen ishalka i lekparken med barnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s