Hemmaträning före jobbet

Träning

20130107-083318.jpg
Imorse hade jag bestämt mig för att testa morgonträning. Jag vet att Lovisa har pt-kunder som kör klockan 6 flera dagar i veckan och även min kompis Sanna gillar ju det. Jag kanske kan bli en morgonmänniska tänkte jag. Så jag hade ställt klockan på sex, gick upp och gjorde klart ett pressutskick för Spa som skulle ut idag, och åt en halv banan.

Sedan blev det en kort cirkel med 300-tema:

40 – 30 – 20 – 10 repetitioner av

Armhävningar (på tå)
Svingar (RX med 16kg)
Knäböj

Det var kanske inte det bästa passet som genomförts och jag fick ladda om ganska ofta mellan armhävningarna. Men känslan i kroppen efter en bra frukost och dusch är grym. Nu är jag strax framme på jobbet och min första arbetsdag på några månader. Ha en bra måndag!

Annonser

9 reaktioner på ”Hemmaträning före jobbet

  1. Hej Clara! Jag är otroligt peppad på att komma i form efter att ha gått runt med degiga mammamagen hur länge som helst nu… Jag har inte möjlighet att gå på gym och avskyr att springa, och vill helst lyckas få ihop ett ok pass här hemma till en början (tänker crossfit alltså!). Vad behöver jag ha för utrustning här hemma? Har du några tips på var jag kan få bra färdiga träningspass för en absolut nybörjare? Jag vet inte ens vad en goblet squat är, plus är lite rädd att göra fel och skada mig. Vore så tacksam för hjälp alt tips på var jag kan hitta den! Tack för en bra blogg! //Lina

    1. Jag tycker Lofsan har en jättebra bank med träningsövningar utan redskap! Den första hemmaträningen jag gjorde finns på hennes blogg, ska bifoga länk. Börja utan något tycker jag – men kanske en timer-app till mobilen för det underlättar. Kolla också in Nike Trainkng Club app, och Casall TOD. Sen när intresset växer och du känner ett BEHOV av redskap pga att du vill mer så kan du skaffa det. Jag har pilatesboll och kettlebell och gummiband. De kom efter tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s