Kvällens kettlebellspass: Marianne och dirty swinging

Träning

Inspirerat av Marianne på Myomytv.com körde jag ikväll ett kettlebellspass med åtta övningar i tre varv. Eftersom jag bara har en kettlebell så gjorde jag ett eget pass, men inspirerat av detta. Marianne är väldigt stark och har grym teknik.

Sätt din timer på 24 rundor med 40 sekunders arbete och 20 vila på varje. Jag gjorde:

  1. Goblet Squat (16kg)
  2. KB Swings – höga (16kg)
  3. Alternating Curtsy Lunge (16kg)
  4. Full Burpee
  5. Saxhopp/utfallshopp upp på soffa
  6. Roundabout Swings (16kg – en hand, två, en)
  7. Renegade row (enarmsrodd – 16kg )
  8. Dynamic Squats

Alternating Curtsy Lunge var en övning vi gjorde på Rosa skrot i fredags, då med en viktplatta – utfall med benen i kors. Love it! Jag är helt slut!

Imorgon bitti tar jag och en kollega tåget tidigt till Linköping för möte med en kund som tränar väldigt mycket mer än jag. Jag hade gärna kört ett pass med honom på Linköping Crossfit där han tränar en hel del. Får se om det blir någon annan gång, och kanske jag kan bjuda på en bild imorgon!

Hittade även på Myomytv den här braiga filmen (och blogginlägget) om hur du svingar korrekt – och dirty:

20130109-200829.jpg
Segerposen

Annonser

7 reaktioner på ”Kvällens kettlebellspass: Marianne och dirty swinging

  1. Verkar som ett mycket bra pass 🙂 Jag följer både dig och Lofsan, är ett relativt nyfrälst träningfreak (och 5-barnsmamma;)) från Skellefteå. Ibland har jag dock inte riktig koll på dina termer, googlar då. Skulle du inte kunna tänka dig att filma den du kallade Altenating Curtsy Lunge (eller anlita Lofsan.;)). Tack för en mycket trevlig mamma/träningsblogg! Hälsningar Vera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s