Rekrytera mera – marklyft

Träning

”Jag har varit sjukskriven, jag har varit sjukskriven”. Försökte jag tänka idag. Men åh vad det visst finns både fåfänga och tävlingsmänniska bakom de där kilona? Som jag lyfter alltså. Jag kunde liksom inte släppa idag att jag lyft 95 kilo, och gjort treor på 90. Idag var det alltså betydligt svårare och första riktiga marklyft-passet på två månader.

20130112-142629.jpg
Glad och svettig mamma

Svettigt var det i alla fall och ett bra pass. Men betydligt tyngre än jag trodde. Idag klarade jag EN TVÅA (två repetitioner) på 60! Så det blir en väg tillbaka, men jag ska omprogrammera min hjärna och tycka det är kul.

Jag värmde upp med 40kg och gjorde 5 lyft, 10 svingar med 20kg, 5 burpees, tre varv.

Sedan gjorde jag en femma på femtio, en tvåa på 60, två treor på 50 och sedan 5 femmor med 40kg.

Efteråt superset med good mornings och stående rodd 10 + 10, 20kg, tre varv.

Avslutade med en cirkel (totalt fyra varv)
10 svingar (20kg)
10 enarms resväsk-marklyft (två varv på varje arm)
10 knä till armbåge på pilatesboll

Det var jobbigt att bära hem mjölken sen! Jag tror jag ska börja köra lite bodybuilding för att rekrytera mer och kunna bli stark, sedan. Typ 10X3 och sådant. Ove Rytter FTW! Obs, menar allvar.

Idag är vår lediga dag på veckan hela familjen. Min kille är ledig fredag-lördag och jag lördag-söndag. Så det känns som en viktig dag att hänga på lördagar. Dock jobbar han bara kväll tre gånger i veckan nu mot fem, så det känns ändå som en win-win den här våren.

Annonser

2 reaktioner på ”Rekrytera mera – marklyft

    1. Haha, inte så, för utseende, utan för att rekrytera mer muskelfibrer och kunna satsa mer på de tyngre övningarna sedan! Men kul det vore om jag blev kroppsbyggare haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s