Solen skiner, köp gardiner – söndagspromenad

Erdoderdo

20130113-194844.jpg

20130113-194851.jpg
Vi använder inte syskonvagnen längre egentligen men idag tryckte jag ner Alma bredvid Ines och tog med hunden på ett varv runt Sickla och Kvarnholmen här i närheten. Solen sken för första gången på länge och det var riktigt svettigt i uppförsbackarna trots nio minusgrader. I en backe fick jag be Alma gå för att jag inte orkade skjuta hela ekipaget med två ungar och hund uppåt.

En timmes energihämtning före fika och häng med vänner och barn. Nu är den energin slut och en gråtande ettåring står och bankar i sin spjälsäng. Att bara lägga henne i sängen och gå ut funkar visst inte så bra just nu. Längtar till jobbet i morgon och undrar hur jag orkat vara hemmafru här på sistone. Jag älskar de små kottarna men en dag med dem själv suger verkligen musten ur mig. Fysisk aktivitet är min medicin.

Annonser

2 reaktioner på ”Solen skiner, köp gardiner – söndagspromenad

  1. Underbart vinterväder idag, jag satte Julia i pulkan och gick ut på långpromenad. Sebbe var med Tobias på andra äventyr. Mysigt att bara vara själv med ett av barnen ibland, det behövs för både dem och mig!
    Hoppas du får en bra vecka!

    1. Ja det är verkligen mysigt att vara med ett barn ibland. För mig har det ju varit stora som kommit efter i umgänget, på grund av lillasyster. Hoppas du får en bra vecka du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s