Girls och tända ljus

Erdoderdo

20130114-203440.jpg

20130114-203446.jpg
Jag kom hem till en helt fin lägenhet där min fina svärmor gjort i ordning barn för säng och plockat. Oändligt tacksam.

Hann hänga en timme med barnen innan läggdags och i exakt det ögonblick jag skurit upp mozzarellan, och gjort bubbelvatten började avsnitt ett av Girls nya säsong på CMore. Mycket nöjd! Ska försöka sova tidigt då planen imorgon är att vara på jobbet i arla morgonstund och sedan lunchträna med Lovisa på Rosa Skrot. Min kille har lovat mig teknikträning styrkelyft på lördag så jag får två PT-timmar denna vecka -lyx.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s