Dagens Lovisaträning

Träning

20130115-161828.jpg
Spännisbild

Idag startade jag jobbdagen klockan sju för att ta tidig lunch och träna med Lovisa på Rosa Skrot.

Det var första gången vi sågs efter min operation så jag bad henne klämma lite på magen och kolla status på musklerna, om de hängde ihop och så vidare. Hon konstaterade att min core, korsettmusklerna, blivit sämre och det blir de förstås för alla som har en paus i träningen. Corestyrkan är den typen av träning som man måste göra hela tiden för att den ska bestå. För mig har det gått sex veckor sen operation också så det är inte så konstigt att jag inte hittar kontakten med alla delar.

Så nu joinar även jag den kollektiva plankpsykosen och ska jobba vidare på magstyrkan. Varje dag tills det sitter!

Vi körde hantelrodd och flies, stepup, utfallsgång med kettlebell bland annat, och flera olika plankor som jag kan öva på hemma.

Jätteroligt att få min Lovisa-dos igen, tacktack.

Annonser

5 reaktioner på ”Dagens Lovisaträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s