CrossFit på Sats Regeringsgatan

Träning

20130116-195935.jpg
Något nördig chey på väg hem från träningen

Jag spontananmälde mig till CrossFit Advanced på Sats efter jobbet. Det är många bokade på dessa nya klasser men jag lyckades få en plats. Jag har inte varit på deras nybörjarklasser men kände mig lite kaxig och tänkte att, äh de där övningarna kan jag väl (bara det inte blir hopprep).

Först värmde vi upp med massa monsterwalk och ankelstretch. Dagens teknik var sedan frivändning. Och det kunde jag faktiskt inte. Jag har inte provat förut. Och det var rätt kul. Jag kände mig lite som lilleskutt när jag försökte hoppa under stången. Vi körde en frivändning + tre frontböj, fem varv. Jag körde med trettio.

Sen en WOD. Den första trademarkade sådan jag deltagit i.

På minuten:
1 frivändning + 3 frontböj
5 burpees
10 airsquats

Åtta varv.

Kul! Jag hade kunnat köra frontböj med tyngre men vända 35 klarade jag inte. Att gruppträna på Sats är nog ganska långt från en vanlig box. Men flera verkade känna varandra och det var rätt trevlig stämning. Fast det var bara jag som skrek KOM IGEN DÅ under WODen. Gör man inte så Sara Tilling?

Annonser

10 reaktioner på ”CrossFit på Sats Regeringsgatan

  1. Jo! Det gör man. Töntställe och coola dig som gjorde det. Man hejar fram varandra så klart!

    Och du. 30 kg är faktiskt bra för att vara första gången. Bara så du vet. Jag kör på 40-45 nu så du är ju inte långt efter alls

    1. Jag har skorna fast i gult. Rosa är ju väldigt läckert! Hur känns det i kroppen nu? Tack för att jag får inspirera. Själv fick jag inte ens fisa en blöt fis pga risk för förtidsbörd när jag var preggo sist, så jag tycker såklart att du är väldigt tuff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s