Fixa frallorna

Erdoderdo

20130119-082426.jpg
Förrymd brottsling i trafiken

Jag är på väg för att göra något o-Clara-aktigt. Fick i present av min fina kompis Diana att förlänga fransarna på en salong. För någon som tränar mycket och hoppar in och ut ur duschen låter det ju praktiskt. Jag har nästan alltid mascara på mig när jag är på jobbet eller hittar på något. Under föräldraledigheten har det hänt att jag gått till förskolan i pyjamas så nu är det också extra kul att känna mig fin.

Tydligen kan man bestämma längd och böjning på fransarna. Jag siktar åt det naturliga hållet. Sen blir jag kanske beroende och ser ut som en dragshowartist om några månader. Ni kan väl hjälpa mig att säga till då?

Min telefon säger att det är 19 minusgrader ute så fransar och bryn matchas idag med röd tomtenäsa under halsduken. Kan intyga att det var lite segt inatt klockan fyra när hunden blev magsjuk och behövde gå ut.

Annonser

2 reaktioner på ”Fixa frallorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s