Torsdagskonst och plånboksbestyr

Erdoderdo

20130124-182930.jpg
På Almas förskola experimenterar de med vatten, i alla former. Idag var det kallt, -20 imorse. Vackert ute, men den fuktiga Stockholms-kylan är värre än -30 i Luleå.

20130124-183131.jpg
Jag är plånboks-schizofren. I höstas mobbade en kompis mig för min fula fullproppade grosshandlar-pluska. Jag köpte en ny, fin. Tyckte det var praktiskt med en stor som jag kunde ha allt i. Resultatet blev att jag tog ut kort eller kontanter och la i fickan för att slippa lägga plånboken i EN VÄSKA när jag skulle gå och köpa mjölk. Så igår köpte jag den här lilla mamman på Ordning och reda för att ha skiten i ett senilsnöre istället. Vi får se hur det går. Hur gör ni? Jag har en miljon medlemskort pga hör alltid mig själv säga Ja när de frågar i butiken om medlemskap. Alla butiker borde inför id-kortsverifiering som somliga butiker har. Liksom Brevo som gör att man slipper fönsterkuvert, schysst ju.

OBS ej sponsrat inlägg. Bara sedvanliga konsumentspörsmål.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s