Lunchträning på fredagen

Träning

Idag hakade jag på min kollega Åsa till Sats Stureplan på lunchen. Vi körde först på löpbandet bredvid varandra, men jag la av före henne för att jag tyckte det var så jobbigt. Ingen push idag. Provade att springa en pyramidintervall på 17 men fick sänka till 16 och sedan 15 och blev lite putt över det. Men det kommer, får bara öva på det.

Sedan övade jag på mina pullups nere i gymmet.

Körde 5 stycken utan gummiband varvat med 10 knäböj med 25 kilo, tre varv. Jag klarade faktiskt att komma upp med hakan över stången utan gummiband idag, med lite hopphjälp. Så jag bad Åsa filma. Ser ut som att jag dansar Riverdance med benen (ny karriär?), men efter 15 stycken innan är jag nöjd att det går framåt. Snart klarar jag en strikt, snart!

Efter det gjorde jag femmor böj med 40 kg på stången. Ska leta mig tillbaka till mitt RM och började lite lägre. Det gick lätt så nästa gång kör jag med 45. Finns det något bättre sätt att börja helgen med än träning?

Efter jobbet idag ska jag möta min kille och shoppa lite och sedan käka en burgare på Broken Burger på Kungsgatan här i stan. Superfredag baby!

Annonser

3 reaktioner på ”Lunchträning på fredagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s