Fredagsdate

Erdoderdo

Vi hade en skitmysig fredagsdate igår, tack farmor för barnvakt! Barnen hämtades på förskolan och vi träffades när jag slutade jobbet klockan sex på burgerstället. Om man gillar after ski och trubadurer är Broken burger stället att hänga på! Jag fick ett par nya hörlurar då jag kastade mina av misstag på Skeppsbron häromdagen.

20130126-082725.jpg

Efter det gick vi till NK och köpte underkläder, till Moodgallerian och köpte jeans på Denim & Supply. Sen tog vi ett glas där inne i gallerian på något East Asia-ställe och sedan pratade vi hela vägen hem.

Vi är som par väldigt bra på att ge varandra fritid – och den ena är ofta hemma för att den andra ska hitta på något. Har vi barnvakt och ska göra något tillsammans så är det ofta en middag, en fest, nåt särskilt vi ska på. Att bara göra ingenting med varandra och umgås bara vi, som vi såklart gjorde jämt innan vi fick barn, är vi jättedåliga på. Men vi kom fram till att fredagar ska bli vår grej så ofta vi kan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s