Söndagskväll i badet

Erdoderdo

20130127-211524.jpg
Jag har haft en supermysig helg med familjehäng och kompishäng. Idag den obligatoriska söndagsmiddagen hos fina familjen Rönnögård-Lagerstedt. Köttsoppa bjöds det på. Just nu ligger jag i ett bad som min fina man tappat upp åt mig, med ansiktsmask och tända ljus. Peppar lite inför morgondagen då jag börjar på en ny arbetsplats. Snabba puckar har det varit, så imorgon blir det till att kamma sig.

20130127-211825.jpg
Annars tycker jag att Ines var rätt lik Tyrion Lannister idag.

Annonser

2 reaktioner på ”Söndagskväll i badet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s