Inte idag heller kära kula

Träning

20130129-201707.jpg
Idag var min blus skrynklig och jag hoppades att den skulle släta ut sig till ett kundbesök.

20130129-201753.jpg
Min gamla gröna kompis undrar vart jag har tagit vägen. Men jag somnade i Almas säng halv åtta och prioriterar att fortsätta sova ikväll. Nytt jobb och nya intryck tar på hjärnkapaciteten och jag är onekligen ganska trött idag.

Nästa vecka siktar jag på att ha kommit in i någon slags flow och då blir det lunchträning igen.

På söndag är det dock träning med Lovisa på Rosa Skrot. Kommer bli superroligt! Jag vet inte om det finns några platser kvar, men kolla om du är sugen. Skönt gäng, roligt ställe och bästa energiknippet till coach!

Annonser

2 reaktioner på ”Inte idag heller kära kula

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s