Mitt 400-pass och Saras pullup-skola

Träning

Sara Tilling har skrivit ett bra blogginlägg om vägen till den första pullup:en. Vadå jag flaxar väl inte?! 🙂

20130130-083824.jpg
Igår såg jag också i Lofsans Facebookgrupp att mitt 400-pass från i höstas hade 189 kommentarer! Folk gör fortfarande passet och kommenterar vad de tyckte, frågar om saker och postar sin tid. Kul att inspirera. Men fett jobbigt pass!

Idag har jag lämnat två glada korvar på förskolan. Ines släppte min hand, sprang fram till en av pedagogerna, klättrade upp i hennes knä och vinkade Hejååå. Hoppas dagen fortsätter i samma stil, bra känsla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s