Ogenerad reklam för Sabina and friends – ett bra erbjudande

Erdoderdo

20130131-102329.jpg
Jag gör ju då och då lite shout outs för mina vänner på Sabina and friends. Jag är medlem i klubben och tycker det är grymt bra med alla fräsiga kläder jag får användning för inte minst i jobbet. Det fungerar alltså så att du är medlem som i vilken klubb som helst och har ett abonnemang vars storlek varierar på hur många plagg du vill låna varje månad (från två till sex tror jag). Du får ha varje plagg i två veckor, och du kan låna alla på en gång om du vill också. Det går även bra att buda eller posta kläder om du inte har tid att komma förbi deras showroom. De har bland annat en medlem i Göteborg vet jag, som kommit och provat massor av kläder och sedan skickar fram och tillbaka efter behov. Hur bra som helst! För mig har det blivit så att jag helt slutat köpa billiga (med ohärliga produktionsvillkor) saker på lågpriskedjorna, men istället hela tiden har fräscha och snygga kläder som jag varierar vecka för vecka. Det är också ett smart sätt att prova på nya saker, för här kan du använda ett plagg som inte riktigt känns som du i en vecka, och sedan lämna tillbaka. Spara på miljö och ekonomi. De har märken som svenska Hope och Dagmar, men även andra som Paul&Joe, Sass&Bide, Menckel, etc etc. Som medlem får du även möjlighet att köpa ut dina favoritkläder i anslutning till publika utförsäljningar då de regelbundet gör rum för nya kläder.

Nu har de för att fira modeveckan har de nu ett erbjudande om en månads gratis provapå-medlemskap som de släppte på sin Facebook-sida. Spana in det! För den som är intresserad via min blogg kan jag även erbjuda rabatter för mina vänner, så snacka med mig!

20130131-102626.jpg
Själv lånade jag igår denna knalliga kofta och omlottbyxor från Dagmar. Tha pants that guys hate, but women love, kallar jag dem. Can’t touch this!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s